Sayfalar

10 Şubat 2013 Pazar

Nehir Akvaryum

Nehir Akvaryum

   Ülkemizde son 10 yıllık periyodu incelediğimiz zaman, ciddi bir kalkınma olduğunu görmekteyiz. Maddi anlamda güçlenen firmalar ve iş hayatına yeni atılan sektörlerle beraber, günümüzde çok ciddi iş sahaları oluşmuştur. Bazı firmalar öyle iyi atılımlar yapmayı başarmışlardır ki, uzun yıllara dayanan geçmişleri olan firmaların üretim ve daha da önemlisi müşteri potansiyellerine şimdiden ulaşmayı başarmışlardır. Yeni etkileşime girmiş firmaların ve uzun yıllık bir geçmişe sahip olan firmaların üretim potansiyeline baktığımız zaman büyük farklılıklar gözümüze çarpmaktadır. Geçmiş yıllarda daha çok daha zaruri ihtiyaçlara yönelik firmalar ticari hayata merhaba derken, yaşam standardının yükselmesiyle, maddi imkânların artış göstermesiyle de beraber insanların hobi olarak gördüğü alanlarda da ciddi bir ticari potansiyel oluşmuştur. Bu tür girişimlerde diğer ürünlere nazaran bazı önemli detaylar bulunmaktadır.





   Bu konuda verilebilecek en büyük örnek, yapılan işe öncesinde duyulan merak ve sevginin altında yatmaktadır. Örneğimizi biraz daha özelleştirecek olursak, karşımıza evcil hayvan ve bu hayvanların gerekli yem ve araç gereçlerinin üretimiyle satışını yapan firmalar gelecektir. Çoğunun yapısını incelediğimiz zaman hayvan sevgisinin ilk sırada tutulduğunu rahat bir şekilde görebiliriz. Bu durumun tam tersini görmek mümkün müdür? Sadece ticari kaygı güderek nereye kadar gidilebilir ki? Bunların yanı sıra, diğer hayvan sever müşterileri de kendilerine çekmek ve müşteri potansiyelini ürün yelpazesiyle birleştirme işlemlerini de göz önünde bulundurduğumuz zaman, biraz önce de bahsetmiş olduğumuz gibi; genç firmalar uzun geçmişe sahip firmaların seviyesine ulaşmayı başarabilmektedir. Bu şekilde yüksek bir ivme yakalayıp kısa sürede büyük bir potansiyele ulaşmış firmaları incelediğimiz zaman karşımıza 2006 yılında ticari hata atılmış, gencecik bir firma olan Nehir Akvaryum gelmektedir.


   Günümüzden 7 yıl önce Ankara’nın Balgat ilçesinde faaliyete giren Nehir Akvaryum, o günden bu güne kadar yapmış olduğu müşteri dostu çalışmalar ile tatlı su akvaryum modelleri ve deniz suyu akvaryum modellerinde, rakipleri arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. 2010 yılında da İlsu grup ile güçlerini birleştiren Nehir Akvaryum, gerek web sitesi üzerinden gerek de mağazasından en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder