Sayfalar

13 Şubat 2013 Çarşamba

İstikbal

İstikbal

   Günümüzde ülkemizde kurulup gelişmesini tamamlamış birçok firma bulunmaktadır ve farklı alanlarda uzmanlaşarak bir dünya markası haline dönüşmeyi kendilerine öncelikli olarak amaç edinmişlerdir. Bu şekilde markaların çok fazla bir yapıda olması ülkemizin dünya pazarlarında en iyi şekilde temsil edilmesinin yanı sıra, kullanıcılara da en kaliteli ürünlerin ulaşmasına olanak sağlamaktadır. Bahsetmiş olduğumuz şekilde teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak gelişmiş olan markaları incelediğimiz zaman, belirli kategorilere göre ayrımlar olduğunu görebiliriz. Gerek beyaz eşya gerek besin sanayi gerek otomasyon gerek de ev tekstili olarak kategoriler oluşmaktadır ve bu kategorilerin hemen hemen her birinde büyüklüğünü kanıtlamış, her geçen gün de büyümeye devam eden firmalar bulunmaktadır.







   Bazı firmaların yapısını mercek altına aldığımız zaman, kendini sadece tek bir kategoride sınırlamadığını görürüz. Bazen birebir olarak bazen de dolaylı yollarla birden fazla kategoride faaliyet sürdürmektedir bu yapıya sahip olan isimler.
               
   Bahsettiğimiz özellikleri bünyesinde en belirgin şekilde barındıran firmaların başında İstikbal markası gelmektedir. Ev tekstilinde çok büyük bir müşteri potansiyeline ve ürün yelpazesine sahip olan bu marka tanıtım, reklam ve promosyonları ile beyaz eşya alanında da müşterilerine hizmet sunmaktadır. Zaten ev tekstili ile beyaz eşyayı birbirinden keskin çizgilerle ayırmanız mümkün değildir. Ev tekstilini oluşturan unsurlar arasında beyaz eşya ürünleri de farklı modelleri ile yer almaktadır. Bunu en iyi şekilde kavrayan İstikbal firmasının yöneticileri de hem güçlerine güç katmak adına hem de müşteri potansiyellerini daha da arttırıp marka bilinirliğini çoğaltmak için bu tür beyaz eşya promosyonlarını gerçekleştirmektedirler.
          
   Bu tür promosyonların yanı sıra İstikbal markası ürün gamı ve dağıtımı konusunda da sektörün lideri haline gelmiştir. Yurt dışına satış yapmanın verdiği sorumlulukla da ürünlerini en son teknolojiye sahip donanımlarıyla son derece kaliteli olarak üreten İstikbal, her aşamada kaliteden ödün vermeyen yapısıyla bu başarısını devam ettirmektedir. Mobilya ve koltuk takımlarıyla, yatak odası setleriyle, baza gruplarıyla ve diğer tüm ürünleriyle İstikbal bu hizmet anlayışından ödün vermediği sürece, tüm ürün gruplarını geniş kitlelere ulaştırmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder