Sayfalar

22 Haziran 2015 Pazartesi

Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?

Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?
Hayatta yeni bir sayfa açtığınız evlilik olayı, öncesinde çeşitli birçok hazırlık gerektirir. Bu hazırlıkların içinde en büyük zamanı ise; çeyiz hazırlığı alır. Çeyiz için alınacak olan her bir parça, üzerinde çok düşünülerek karar verilmiş, değerli eşyalardır. Yeni hayatınızın ilk zamanlarında sıklıkla kullanacağınız çeyiz malzemeleri içinde en önemli yeri, iç çamaşırları alır. Hem günlük hayatta hem de özel anlarınızda sık sık kullanacağınız çamaşırların seçimini yaparken geniş bir bakış açısına sahip olmalısınız.
Çeyizlik erkek bayan iç çamaşırı modellerini www.camasirim.com sitesinden satın alabilirsiniz.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?
Çeyiz için iç çamaşırı alırken, sayısının fazla olmasından çok çamaşırların kalitesine, kullanabileceğiniz durumlara odaklanmalısınız. Heveslenerek almak istediğiniz ama asla kullanamayacağınız modellere çeyizinizde yer vermemelisiniz. Çeyiz alışverişinde yapılan en büyük hatalardan bir tanesi de, sadece özel anlar için hazırlanmış çamaşırlara odaklanmaktır. Yeni evinizde, sıfırdan hazırlanacak dolap ve çekmecelerinizin olacağını aklınızdan çıkarmamalı ve çeyizde günlük çamaşırlara da yer verilmelidir.
Çeyizde Günlük Çamaşırlara Yer Verilmeli
Günlük hayatınızda kullanmayı tercih ettiğiniz çamaşır modellerine, çeyizinde de yer verebilirsiniz. Bu çamaşırların rahat ve sağlığa uygun olması birçok açıdan yararınıza olacaktır. Günlük hayat için gerekli olan en temel iki çamaşır türü vardır. Bunlar sütyen ve külottur. Her iki türde ürünü seçerken de pamuklu kumaşlardan üretilmiş modelleri tercih etmeye özen göstermelisiniz.
  • Sütyenler: Günlük hayatta kullanacağınız sütyenlerin pamuklu olmak dışında, bazı başka özellikleri de olması gerekir. Bunun için öncelikle göğüslerin ölçüsünü doğru almak gerekir. Ardından da göğüs yapısına uygun olmasına dikkat edilir. Bunun için bazı genel geçer kurallar söz konusudur. Büyük göğüslü bayanlar, göğüslerin sarkık durmasını engellemek için balenli olan modelleri tercih etmesi gerekir. Ancak evde kullanmak için çeyizinize koyacağınız sütyenlerin balensiz olanlarını tercih edebilirsiniz. Küçük göğüslü bayanların ise; destekli sütyenler kullanması gerekir. Balenli ya da balensiz olması tercihe bırakılabilir.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?Kom Britta Dikişsiz Sütyen
Dikişsiz olması bakımından günlük kullanımda rahatlık sağlayan sütyenin, vücuda rahatsızlık vermeyecek balenleri sayesinde göğüslerin dik durmasını sağlar. Günlük hayatta, özellikle yaz günlerinde giyeceğiniz kıyafetlerle, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sütyenin kenar kısımlarındaki dalga kesimler, sütyene şık bir görünüm kazandırır. Bu ürünü 75 bedenden 90 bedene kadar bulabilirsiniz. Ürünün renk seçeneklerinin fazla olması çeşitli kıyafetlerle uyum içinde kullanılabilirliği açısından önemli biz özelliğidir. Siyah, ten, kahverengi, saks mavisi renklerinde seçenekleriniz bulunuyor.
  • Külotlar: Günlük giyim için kullanılacak külotların temel özelliği pamuklu kumaştan üretilmiş olmalarıdır. Bunun dışında vücudu sıkmayacak, cilde iz bırakan lastikleri olmayacak ürünler tercih edebilirsiniz. Renk olarak günlük çamaşırlarda önceliği beyaz ve ten rengine vermelisiniz. Bu renkteki ürünlerin temizlenmesi hijyen açısından daha kolaydır.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?Kom Maxi Külot 2′li Paket
Kom kalitesini son noktasına kadar hissedeceğiniz maxi külotlar, ikili olarak satılmasından dolayı oldukça ekonomiktir. Günlük kullanıma son derece uygun pamuklu, nefes alabilen kumaşlardan üretilen külotlar, siyah, beyaz ve ten olmak üzere üç renkten üretilmiştir. Dikiş kısımları ve kumaşı genel olarak yumuşak olduğundan ciltte iz yapmaz ve cildi sıkmaz. Beden ölçülerinin günlük kıyafetlerle aynı biçimde hazırlanmış olmasından dolayı kendi bedeninize en uygun ölçüyü rahatlıkla bulabilirsiniz. Külodun, 38 bedenden 48 bedene kadar seçenekleri mevcuttur.
Çeyiz için Özel Ürünler
Çeyiz setleri, günlük kullanım için gerekli çamaşırlar dışında özel anlarınızı daha değerli kılacak çamaşır modellerine de yer vermelisiniz. Bu ürünlerin rahat olması dışında şık görünmesi oldukça önemlidir. Bu tür ürünler alırken, günlük hayatta da giyilebilecek modeller tercih edebilirsiniz.
  • Jartiyer Takımları: Özel anların en değerli ürünlerinden olan jartiyer takımları genellikle string ve sütyenden meydana gelir. Ancak büstiyerli, klasik külotlu olan takımlar da bulunabilir. Bu tür ürünleri alırken kırmızı, bordo, siyah gibi renkleri tercih edebilirsiniz.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?NBB Balenli, Desteksiz, Jartiyer Takımı 4523
Takım, sütyen, string, çorap ve jartiyerden meydana gelmiştir. 4 parça ürün bulunduran takım bu açıdan oldukça ekonomiktir. Takımın sütyeni, dantel ve kurdele detaylarıyla hareketlendirilmiştir. Ürünün oldukça iyi seçilmiş, bordo tonlarında rengi mevcuttur. Takım içindeki string, sütyen ve jartiyer parlak saten kumaştan hazırlanmıştır. Jartiyer çorabı ise; siyahtır. Takımın sütyen bedenini 75′ten 90′a kadar bulabilirsiniz. Tek olumsuz tarafı özel anlar dışında, günlük hayatta kullanım için çok rahat olmamasıdır.


  • Sütyen Külot Takımları: Günümüzde artık sütyen ve külotlardan meydana gelen takımlar da, oldukça şık ve zarif olabiliyor. Dantel, taş, ışıltı gibi çeşitli detaylarla süslenmiş olanlar gayet uygun olacaktır. Üstelik süslemesi az olan ürünleri günlük hayatta da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?Pierre Cardin Desteksiz Saten Sütyen Takım 4217
Takım sütyen ve külottan meydana geliyor. Takımın kumaşı genel olarak parlak saten kumaştan hazırlanmış. Sütyen kapının alt kısımlarında ve külotun yan kısımlarında ise dantellere yer verilmiş. Hem sütyen hem külot orta kısımlarından kurdele detayı ile hareketlendirilmiş. Saten kumaşın üzerindeki hafif çiçek desenleri, takıma zarafet katan özelliklerden. Bu takımın saks mavisi, bordo, gri ve ekru renklerini bulabilmeniz mümkün. Ayrıca 75′ten 90′a kadar beden seçeneğine sahipsiniz. Üstelik takıma ait sütyenin desteksiz olması tercihinizin olmadığı anlamına da gelmiyor. Aynı özelliklerdeki olup destekli sütyenden oluşan takımda mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder