Sayfalar

27 Ocak 2013 Pazar

Atlas Akvaryum


Atlas Akvaryum

   Ülkemizde balık beslemeye verilen önemle birlikte günümüzde faaliyet göstermekte olan birçok farklı akvaryum üretim firmaları meydana gelmiştir. Bu firmaların yapıları, web siteleri ve vizyonları incelendiği zaman genelde akılda kalan ve ortak noktada buluşan konular hep aynıdır, bunlar da bu işe başlayanların balık besleme hobisinin zamanla bir tutkuya doğru yol aldığını ve bunun sonucunda bir oluşum sürecinin başladığını görürüz.



   Çevremizde bir pet shop ya da akvaryumürünleri satan bir mağaza gördüğümüz zaman o mağazanın veya işletmenin yetkililerinin gerek diğer hayvanların sevgisi konusunda gerek de balık besleme sevgisi konusunda oldukça titiz olduklarını görürüz. Zaten durum eğer bu şekilde olmasaydı, yani satışı, bakımı ve çeşitli işlemleri yapılan hayvanlara gerektiği kadar verilmiş bir önem olmasaydı ortada, bu firmaların bugün bulundukları noktadaki başarıya ulaşmalarından kesinlikle söz edemezdik.

   Günümüzde faaliyet göstermekte olan tüm firma, özellikle de akvaryum ürünü imalatını ve satışını gerçekleştiren çeşitli firmalarda balıklara verilen sevgiyi görmemiz mümkündür, bu firmaların başlangıcı hep balık hobisiyle beraber hareket etmiştir. Zaten bu söylediklerimize uymayan, sadece kâr amacı güden kurumlar da şu anda faal hayatını devam ettirmekten aciz bir konumdadırlar. Bahsetmiş olduğumuz bu büyük çaplı ürün yelpazesi ve müşteri potansiyeline ulaşmış olan ve bunu içlerinde taşıdıkları canlı sevgisine borçlu olan firmaların başında yer alanlardan bir tanesi de Atlas Akvaryum marka ismiyle bilinen markadır.

   Atlas Akvaryum firmasının profili incelendiği zaman, tam 36 yıllık bir hayvan sevgisi olduğunu, 1977 yılından bu güne kadar büyük bir ivme kazanarak geldiklerini görmekteyiz.  1993 yılından bu yana satış ve üretimini Çorlu’da yapan Atlas Akvaryum, akvaryum ürün kategorisinde yer alan; tatlı su balıkları ve tuzlu su balıkları, akvaryum dekorasyon malzemeleri, filtre, akvaryum motoru gibi ürünlerin yanı sıra, pet shop dükkânlarında görebileceğimiz tarzda kanatlı hayvanlar, kedi, köpek ve diğer cinsten hayvanlarla bu hayvanların ihtiyacı olacak besin ve barınma gibi ürünlerinin bulunması mümkün… Atlas Akvaryum’un bünyesindeki tüm canlı ve aksesuar çeşitlerini gerek firmanın web sitesinden gerek de İstanbul, Edirne, Çanakkale ve diğer birçok yerdeki satış mağazalarından temin etmek mümkündür.

                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder