Sayfalar

22 Haziran 2015 Pazartesi

Yaşlı Bakım Hizmetleri

Yaşlı bakım hizmetleri
Yaşlı Bakım Hizmetleri
Evde yaşlı bakımı ve Evde yaşlı bakım hizmetleri artık bir tık kadar yakınınızda. Alanında uzman sağlık profesyonelleri yaşlılara evde bakım hizmeti vermek için sizleri bekliyor. Evde tedavi gören yaşlılara, evde yaşlı hasta bakımı ihtiyacı olanlara sağladığımız hemşire, sağlık memuru, hasta bakım teknikerleri ile sizin belirlediğiniz saat ve günlerde yatılı ya da günü birlik saatlik personel sağlanmaktadır.
Evde yaşlı bakım hizmetlerine www.sagliktarama.com/yasli-bakim-hizmetleri  adresinden ulaşabilirsiniz.

Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?

Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?
Hayatta yeni bir sayfa açtığınız evlilik olayı, öncesinde çeşitli birçok hazırlık gerektirir. Bu hazırlıkların içinde en büyük zamanı ise; çeyiz hazırlığı alır. Çeyiz için alınacak olan her bir parça, üzerinde çok düşünülerek karar verilmiş, değerli eşyalardır. Yeni hayatınızın ilk zamanlarında sıklıkla kullanacağınız çeyiz malzemeleri içinde en önemli yeri, iç çamaşırları alır. Hem günlük hayatta hem de özel anlarınızda sık sık kullanacağınız çamaşırların seçimini yaparken geniş bir bakış açısına sahip olmalısınız.
Çeyizlik erkek bayan iç çamaşırı modellerini www.camasirim.com sitesinden satın alabilirsiniz.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?
Çeyiz için iç çamaşırı alırken, sayısının fazla olmasından çok çamaşırların kalitesine, kullanabileceğiniz durumlara odaklanmalısınız. Heveslenerek almak istediğiniz ama asla kullanamayacağınız modellere çeyizinizde yer vermemelisiniz. Çeyiz alışverişinde yapılan en büyük hatalardan bir tanesi de, sadece özel anlar için hazırlanmış çamaşırlara odaklanmaktır. Yeni evinizde, sıfırdan hazırlanacak dolap ve çekmecelerinizin olacağını aklınızdan çıkarmamalı ve çeyizde günlük çamaşırlara da yer verilmelidir.
Çeyizde Günlük Çamaşırlara Yer Verilmeli
Günlük hayatınızda kullanmayı tercih ettiğiniz çamaşır modellerine, çeyizinde de yer verebilirsiniz. Bu çamaşırların rahat ve sağlığa uygun olması birçok açıdan yararınıza olacaktır. Günlük hayat için gerekli olan en temel iki çamaşır türü vardır. Bunlar sütyen ve külottur. Her iki türde ürünü seçerken de pamuklu kumaşlardan üretilmiş modelleri tercih etmeye özen göstermelisiniz.
  • Sütyenler: Günlük hayatta kullanacağınız sütyenlerin pamuklu olmak dışında, bazı başka özellikleri de olması gerekir. Bunun için öncelikle göğüslerin ölçüsünü doğru almak gerekir. Ardından da göğüs yapısına uygun olmasına dikkat edilir. Bunun için bazı genel geçer kurallar söz konusudur. Büyük göğüslü bayanlar, göğüslerin sarkık durmasını engellemek için balenli olan modelleri tercih etmesi gerekir. Ancak evde kullanmak için çeyizinize koyacağınız sütyenlerin balensiz olanlarını tercih edebilirsiniz. Küçük göğüslü bayanların ise; destekli sütyenler kullanması gerekir. Balenli ya da balensiz olması tercihe bırakılabilir.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?Kom Britta Dikişsiz Sütyen
Dikişsiz olması bakımından günlük kullanımda rahatlık sağlayan sütyenin, vücuda rahatsızlık vermeyecek balenleri sayesinde göğüslerin dik durmasını sağlar. Günlük hayatta, özellikle yaz günlerinde giyeceğiniz kıyafetlerle, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sütyenin kenar kısımlarındaki dalga kesimler, sütyene şık bir görünüm kazandırır. Bu ürünü 75 bedenden 90 bedene kadar bulabilirsiniz. Ürünün renk seçeneklerinin fazla olması çeşitli kıyafetlerle uyum içinde kullanılabilirliği açısından önemli biz özelliğidir. Siyah, ten, kahverengi, saks mavisi renklerinde seçenekleriniz bulunuyor.
  • Külotlar: Günlük giyim için kullanılacak külotların temel özelliği pamuklu kumaştan üretilmiş olmalarıdır. Bunun dışında vücudu sıkmayacak, cilde iz bırakan lastikleri olmayacak ürünler tercih edebilirsiniz. Renk olarak günlük çamaşırlarda önceliği beyaz ve ten rengine vermelisiniz. Bu renkteki ürünlerin temizlenmesi hijyen açısından daha kolaydır.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?Kom Maxi Külot 2′li Paket
Kom kalitesini son noktasına kadar hissedeceğiniz maxi külotlar, ikili olarak satılmasından dolayı oldukça ekonomiktir. Günlük kullanıma son derece uygun pamuklu, nefes alabilen kumaşlardan üretilen külotlar, siyah, beyaz ve ten olmak üzere üç renkten üretilmiştir. Dikiş kısımları ve kumaşı genel olarak yumuşak olduğundan ciltte iz yapmaz ve cildi sıkmaz. Beden ölçülerinin günlük kıyafetlerle aynı biçimde hazırlanmış olmasından dolayı kendi bedeninize en uygun ölçüyü rahatlıkla bulabilirsiniz. Külodun, 38 bedenden 48 bedene kadar seçenekleri mevcuttur.
Çeyiz için Özel Ürünler
Çeyiz setleri, günlük kullanım için gerekli çamaşırlar dışında özel anlarınızı daha değerli kılacak çamaşır modellerine de yer vermelisiniz. Bu ürünlerin rahat olması dışında şık görünmesi oldukça önemlidir. Bu tür ürünler alırken, günlük hayatta da giyilebilecek modeller tercih edebilirsiniz.
  • Jartiyer Takımları: Özel anların en değerli ürünlerinden olan jartiyer takımları genellikle string ve sütyenden meydana gelir. Ancak büstiyerli, klasik külotlu olan takımlar da bulunabilir. Bu tür ürünleri alırken kırmızı, bordo, siyah gibi renkleri tercih edebilirsiniz.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?NBB Balenli, Desteksiz, Jartiyer Takımı 4523
Takım, sütyen, string, çorap ve jartiyerden meydana gelmiştir. 4 parça ürün bulunduran takım bu açıdan oldukça ekonomiktir. Takımın sütyeni, dantel ve kurdele detaylarıyla hareketlendirilmiştir. Ürünün oldukça iyi seçilmiş, bordo tonlarında rengi mevcuttur. Takım içindeki string, sütyen ve jartiyer parlak saten kumaştan hazırlanmıştır. Jartiyer çorabı ise; siyahtır. Takımın sütyen bedenini 75′ten 90′a kadar bulabilirsiniz. Tek olumsuz tarafı özel anlar dışında, günlük hayatta kullanım için çok rahat olmamasıdır.


  • Sütyen Külot Takımları: Günümüzde artık sütyen ve külotlardan meydana gelen takımlar da, oldukça şık ve zarif olabiliyor. Dantel, taş, ışıltı gibi çeşitli detaylarla süslenmiş olanlar gayet uygun olacaktır. Üstelik süslemesi az olan ürünleri günlük hayatta da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Çeyizde Hangi İç Çamaşırı Ürünleri Olmalı?Pierre Cardin Desteksiz Saten Sütyen Takım 4217
Takım sütyen ve külottan meydana geliyor. Takımın kumaşı genel olarak parlak saten kumaştan hazırlanmış. Sütyen kapının alt kısımlarında ve külotun yan kısımlarında ise dantellere yer verilmiş. Hem sütyen hem külot orta kısımlarından kurdele detayı ile hareketlendirilmiş. Saten kumaşın üzerindeki hafif çiçek desenleri, takıma zarafet katan özelliklerden. Bu takımın saks mavisi, bordo, gri ve ekru renklerini bulabilmeniz mümkün. Ayrıca 75′ten 90′a kadar beden seçeneğine sahipsiniz. Üstelik takıma ait sütyenin desteksiz olması tercihinizin olmadığı anlamına da gelmiyor. Aynı özelliklerdeki olup destekli sütyenden oluşan takımda mevcuttur.

Pijama

En iyi kadın pijama markaları hangilerdir?

   Kaliteden vazgeçmeyen bayanlar, kullandıkları aksesuarlardan giydikleri kıyafete kadara A’dan Z’ye her parçanın gösterişli ve aynı zamanda da seçkin olmasına dikkat ederler. Kaliteli eşyalar, dayanıklılıklarının yanında hem daha estetiktir hem de sizi daha asil bir görselliğe ulaştırır. Dışarıda, sokakta, ofiste veya gündelik hayatın herhangi bir bölümünde giyim kuşamına dikkat edenler, elbette ev giyiminde de seçimini aynı doğrultuda kullanırlar. Ev giyimi denildiğinde aklımıza ilk gelen şey olan kadın pijamaları son zamanlarda hızlı bir şekilde değişen ve modernizme ayak uyduran kadın pijama markaları sayesinde, her geçen gün artan modelleri ile kadınlara yüzlerce seçenek sunuyor. Uzun süre kullanımının mümkün olması, çok geç deforme olup bollaşma, renk atma gibi sıkıntıların bulunmaması nedeniyle bu markalara ait kadın pijama modellerine rağbet gün geçtikçe artıyor. Bütün bunların yanında elbette aksesuarlarındaki, dikişlerindeki ve kumaş seçimindeki uyum, vücuda mükemmel oturması ve şık bir duruş sergilemesi de tercih edilmelerinin bir başka sebebi. Şimdi bayanların kolaylıkla ulaşabilecekleri bu kaliteli kadın pijama takımı markalarına bir göz atalım:

Seçkin pijama markalarını www.pijama.com.tr sitesinden satın alabilirsiniz.



Dagi Pijamalar

   Pijama denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisidir. 1983 yılında İstanbul Şişli’de açtıkları ilk mağazadan beri sürekli hacmini yükselterek bugün, yurt içi ve yurt dışında satış yapan, yaklaşık 8000 metrekarelik bir sahada üretimine devam eden dev bir marka haline gelmiştir. Dagi denildiğinde çoğu kişide uyanan ilk çağrışım elbette ürünlerindeki kalite. İlk kurulduğu andan günümüze kadar kaliteli üretimi kendisine misyon edinen firma pazarlama becerisinin yanında modayı yakından takip ederek her geçen yıl zenginleştirdiği modelleri ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Özellikle 2004 yılında tamamen yenilenen ve bu yenilenmeyi logosundan, ürün portföyüne kadar her alanda gerçekleştiren Dagi, rahat kesimleri, sağlam yapısı ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. İç çamaşırı, eşofman ve kadın pijama takımları alanında faaliyetlerine devam eden markanın en büyük özelliklerinden bir tanesi de moda sektöründe öncü bir kuruluş olmasıdır. Pijama ve geceliğe getirdikleri yeni tarzlar ve sitiller, kendisinden sonra diğer firmaların da kendisini takip etmelerini sağlamıştır. Canlı renkleri, pijamaya ekledikleri baskılar ve işlemlerle, aynı zamanda lohusa giyimden büyük bedene zengin koleksiyonuyla göz dolduran Dagi, yeni sezonda da baharın canlılığını ve tazeliğini yansıtan kesimlere ve desenlere yer vermiş.

Penye Mood Pijamalar

   Son sürat koşan ve zamanı ardında bırakan, sürekli değişen ve yenilenen pijama sektöründe, dış giyim kodlarını pijama ve gecelikle birleştirerek rahat, aynı zamanda da farklı modellere imza atan Penye Mood her parçada, kullandığı detaylarla göz dolduruyor. 2001’den beri sürdürdüğü macerasında, farklı yaklaşımları ve tasarımlarıyla ev şıklığından hoşlanan ve her an bakımlı görünmeyi arzulayan bayanlara güzel bir alternatif olan marka, her sezon farklı kombinleri ile evinde rahatlık aynı zamanda da estetik bir duruş atayan kadınlar için birbirinden güzel kreasyonlar hazırlıyor. Her an evden çıkmaya hazır görüneceğiniz bu kombinler, pijamadan çok öte bir anlama sahip. Uçuşan tunikler, şalvar görünümlü pantolonlar, miniler, şortlar, satenin cazibesini yansıtan gecelikler ve sayabileceğimiz daha birçok model. Pratikliğin yanı sıra şıklığı ve estetiğe de beraber sunan bu parçalar, aynı zamanda size ev giyiminin sıcaklığını ve samimiyetini de yansıtıyor.

Yeni İnci Pijamalar

   Nasıl bir kadınsınız? Cazibeli, çekici, her an gösterişli ve şık olmayı arzulayan bu nedenle vücudu yumuşacık dolanan ve ayaklara kadar akan satenin çarpıcı etkisinden ilham alanlardan mı? Yoksa pofidik, şirin pijamalarım olmadan asla diyenlerden mi? Yeni İnci pijama, yazın sıcaklarında sizi ferah tutacak, kışın ise battaniye hissi uyandıran sımsıcak pijamalarıyla her beğeniye ve karaktere uygun bir üretim ağına sahip. Çeyizlerin de vazgeçilmezlerinden birisi olan marka, uzun yıllardır yurt içinde olduğu gibi farklı kıtalarda da yüzlerce mağazasıyla hizmet veriyor. Yeni İnci ile kalite beraber düşünülen kelimeler. Tekstil hayatına adım attığı ilk günden bu yana sürekli büyüyen bir pazarlama hacmiyle, kadınlara kaliteyle şıklığı bir arada sunuyor. Özellikle yeni evlenecek olan bayanlar için hazırladığı dantelle satenin muhteşem uyumuna transparan çekiciliği kazandırılan modeller ve bu geceliklere uygun sabahlıklar balayı için güzel bir seçenek olabilir. Bunların yanında gündelik kullanıma uygun pijamalar da bir o kadar şirin ve detaylı.

Eros Pijamalar

   Aşk tanrısı Eros bu sefer oklarını kadınlara doğrultuyor. Aşktan ilham alan ve aşkı yaratıcılıkla birleştiren Eros markası da  bayan pijama sektöründe öncü isimlerden bir tanesi. Fantezi gecelilerden en spor modellere kadar bünyesinde birçok pijama formunu barındıran ve her geçen yıl hacmini daha da geliştiren marka, yeni sezonda da cıvıl cıvıl renklere, farklı modellere yer vermiş. Yumuşacık satenden göğüste ve sırtta dantel detaylı, yırtmaçlı gecelikler cazibeli ve çekici olmayı seven bayanlara göre. Yine alt üst ikili ve sabahlıkla kombinlenen üçlü takımlar da gündelik kullanıma uygun. Puantiye, ekose desenlerin sıklıkla kullanıldığı kreasyonda, şık kesimler dikkat çekiyor. Yine yazın sıcak havasını serinletecek kolsuz, askılı veya yarım kol üstler bazı modellerde şort bazılarında ise kapri pijama altlarıyla tamamlanmış. Her kesime hitap eden pijamaların bir bölümü de hamile ve lohusa bayanlar için düşünülmüş. Farklı renk seçeneklerinin kullanıldığı bu modellerde de hamile bir bayanın rahatlığı için her şey düşünülmüş.

U.S. Polo Assn. Pijamalar

   Atlı sporun ilhamıyla oluşturdukları pijama modelleri sayesinde bu alanda önemli bir pijama markaları arasında iyi bir konuma gelen U.S. Polo Assn. de bayan pijama denildiğinde akla gelen isimlerden bir tanesi. Amerika’da doğan ve sporu kendisine bir misyon ve tasarımlarında da çıkış noktası gören firma, her yıl beğeniye sunduğu koleksiyonların her parçasında spor kesimlere ve bu tarza yakışacak kombinlere yer veriyor. İster kadın ister erkek pijaması olsun, her modelin ortak özelliği sportif yapısı. Bu yüzden sadece pijama değil eşofmanlarıyla da bu sitili benimseyenlerin ilk seçimi olmaya talip olan marka, gecelik, pijama ve eşofman takımlarında abartıya kaçmadan, klasik olanı çağdaş kesimlerle birleştirip, moda akımlarını yansıtan ürünlere can veriyor. Firmanın kreasyonunda süslü, fantezi ürünlere çok fazla yer verilmiyor. Daha çok sade ve küçük detaylarla şıklık kazandırılmış modellerle karşılaşıyoruz. Eğer siz de spor benim için bir yaşam tarzı diyorsanız bu pijamalar tam size göre.

Anıt Pijamalar

   Sıra dışı olmayı seviyorsanız Anıt Pijama’nın ürünlerine bir göz atmalısınız. Çünkü farklı modelleri ile müşterilerine pijamadan daha fazlasını sunan marka, pijamayı dış giyime yaklaştırdığı gibi aynı zamanda avangart detaylarla süslüyor. Kürk gibi belki de pijama ile pek bağdaştıramayacağımız parçaları bile mükemmel bir şekilde kombinleyerek, hem farklı hem şık olabilme imkanı veriyor. Markanın en sevdiği parçalardan birisi de son zamanın trendlerinden olan taytlar. Tuniklerle veya tişörtlerle tamamlanan, renkli desenli taytlar, özellikle vücuduna güvenen bayanlar için hoş bir alternatif olabilir. Bunların yanı sıra klasik pijama formlarına uygulanan küçük dokunuşlar, göz alıcı bir şıklık oluşturuyor. Kimi zaman parlak taşlar kimi zaman işlemeler kimi zaman da alışılmış pijamalara eklenen ilginç ayrıntılarla olabildiğince avangart ve tabii bir o kadar da birbiri ile uyumlu parçalar kullanılırken; pijamadan ziyade dış giyim kodlarına yaklaşan ürünler de geleceğin modasına göz kırpıyor. Bu anlamda birçok firmayı da etkileyen Anıt markası, kendinden söz ettirmeyi biliyor.

Nurteks Pijamalar

   Eğer klasik pijama formları, her yerinden şirinlik akan bir pijama takımı bana göre değil diyor ve tercihinizi daima daha dişi modellerden yana kullanıyorsanız Nurteks pijamanın çarpıcı etkisi başınızı döndürecek. Her parçasından çekici bir elektrik dağıtan, olabildiğince kışkırtıcı  ve kadınsı modelleri pijamayla buluşturan markanın en sevdiği kumaş, tabii ki sizi daha dişi gösteren ve vücudunuzu yumuşacık bir dokunuşla saran satenler. Kol manşetlerindeki, göğüs bölgesindeki dantellerle daha da cazip hale gelen bu pijamalar, farklı renk seçenekleri ile de her zevke hitap ediyor. Elbise pijamaların yanında önden düğmeli modeller de mor, ekru, fuşya gibi hem canlı hem de göz alıcı renklerle mükemmel bir uyum oluşturuyor. Dilerseniz bu doyumsuz görselliği sabahlık kombinleriyle de tamamlayabilirsiniz.