Sayfalar

10 Şubat 2013 Pazar

Maltepe Akvaryum

Maltepe Akvaryum

   Artık günümüzde internetin gücü her alanda karşımıza çıkar olmuştur. Almak istenilen herhangi bir ürün, hiçbir zahmet gösterilmeden evde, iş yerinde ya da herhangi bir ortamda birkaç tuşun yardımı ile çok rahat bir şekilde satın alınıp eve kargo ile gelmesi beklenmektedir. En az maliyet ile en çok müşteriye ulaşmak isteyen üretici ya da satıcı firmalar, markalarının adına açtıkları web siteleri ile satış ve tanıtımı yapıp en iyi potansiyele ulaşabiliyorlar. Tabii ki, insanların bu alanda en çok karşılaştıklarını sorun ve kafalarını karıştıran durum olayların tamamen soyut olarak gerçekleşmesi; alınan ürün sadece resim olarak görünüyor ilk etapta, ödeme işlemi de keza aynı şekilde; sanal pos yardımları ile kredi kartıyla halledilmekte ya da benzeri bir işlem uygulanmakta. Bu güvenlik ve kalitedeki soru işaretlerini kaldırmak da firmaların meziyetlerine kalıyor. Yapılacak çeşitli promosyonlarla ya da en uygun kitleye hitap edecek reklamlarla en iyi geri dönüş sağlanabiliyor. 



   Bahsetmiş olduğumuz bu internet kullanım artık en olmayacak olarak görünen alanda bile, pet shop olarak adlandırılan mağazalarda da kullanılmaktadır. Hatta bağı mağazalar bu alanda gerçekten çok büyük bir başarıya ulaşmış ve oldukça fazla olan ürün yelpazesini büyük bir müşteri potansiyeliyle birleştirmiştir. Bahsetmiş olduğumuz bu firmaların en başında da Maltepe Akvaryum gelmektedir. Elbette bu başarıya ulaşılmasının arkasında, biraz önce bahsetmiş olduğumuz özelliklerin hepsinin Maltepe Akvaryum tarafından kullanılmasının etkisi oldukça büyütür.




   Markanın internet üzerinden satış yapan sitesine maltepeakvaryum.com adresi ile giriş yapılabilmektedir. Giriş yapıldığı anda zaten hayvan hobisine hitap eden ürünlerin satışının yapıldığı bir site olduğu çeşitli grafiklerle en iyi şekilde yansıtılmaktadır. Öte yandan her ne kadar Maltepe akvaryum olarak yani sadece balık ürünleri, akvaryum modelleri ticareti yapan bir mağaza gibi düşülse de Maltepe Akvaryum büyük bir pet shop olarak bilinmektedir. Ayrıca biraz önce bahsettiğimiz promosyonlar kredi kartlarına yapılan çeşitli taksitlendirmelerle en iyi şekilde yapılıp hem güvenilirlik hem de müşteri potansiyeli arttırılmaya çalışılmaktadır. Bunların yanı sıra, Maltepe Akvaryum elbette sadece internet mağaza ile hizmet veren bir marka değildir. Adından da anlaşılabileceği üzere, İstanbul’un Maltepe ilçesinde bu mağazaya ulaşım çok rahat bir şekilde sağlanabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder